Carlisme. Partit Carlí de Catalunya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diada 2008

 Partit Carlí de Catalunya

175 anys de lluita  per les llibertats

Enguany, tornarem a la Vall de Bianya. A Santa Margarida de Bianya, en mig de camins per on endinsar-se entre una esplendorosa natura, entre les alzines i roures, organitzarem l’acte de la Diada 2008 del Partit Carlí de Catalunya.

Aquesta diada presentarà les següents activitats:

10:30 hores. Celebració de la Santa Missa a l’església de Santa Margarida de Bianya.

11:15 hores. Acte de l’associació Amics de la Història del Carlisme de Catalunya, davant del monòlit que recorda els Màrtirs carlins que reposen en aquest lloc, amb breus parlaments del senyor Manel Tortós i del seu president, Dr. Artur Juncosa i Carbonell, que farà un resum de les activitats dutes a terme per l’associació.

12:00 hores. Acte polític del Partit Carlí de Catalunya, en el 175 aniversari del Carlisme, on commemoraren, també, els 124 anys del reconeixement dels Furs de Catalunya per En Carles VIIè.

Aquest Acte, en el qual s’analitzarà l’actualitat política en els diferents nivells d’actuació, estarà presentat per Toni Gol, i comptarà amb la intervenció dels següents oradors:

Hèctor Mir i Llorente

Maties Palau i Sanahuja

Jaume Campàs i Fornols

Julio Gómez Bahillo

14,30hores. Dinar al Restaurant La Canya situat al costat mateix del camp de futbol de La Canya i a 4 quilòmetres de Sta. Margarida. Preu del dinar 30.00€.

Per RESERVAR TAULA al Restaurant, és molt important que TRUQUEU al telèfon 608.230.438, abans del 09.10.2008.

 

©Partit Carlí de Catalunya