Carlisme. Partit Carlí de Catalunya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Eleccions Generals 2008-

 Partit Carlí de Catalunya

Candidatures del Partit Carlí de Catalunya

Partit Carlí de Catalunya El Partit Carlí de Catalunya es presenta a les Eleccions Generals de 2008 per les quatre circumscripcions catalanes, tant al Congrés de Diputats com al Senat, amb unes candidatures encapçalades per gent jove i, també, per gent amb experiència.

Partit Carlí de Catalunya Fernando Lucas Zaragoza, encapçala la candidatura al Congrés de Diputats per Barcelona, i el professor de la Complutense, Salvador Gómez de Arteche, la del Senat. Per Girona, Vicenç Roda i Beltran, al Congrés de Diputats, i Joan Abelló, al Senat. Per Lleida, l’universitari Joan Ramon Nova Creus, encapçala la del Congrés de Diputats i Domingo Civit Cañellas, la del Senat. A Tarragona, l’arqueòleg i arxiver Hèctor Mir Llorente aglutina una candidatura de joves al Congrés de Diputats, i el tortosí Víctor Manuel Cervera Queral, la del Senat.

Partit Carlí de Catalunya En la seva diada d’octubre de 2007, celebrada a Santa Margarida de Bianya, el Partit Carlí de Catalunya es reuní al voltant de la idea d’Els drets dels pobles no és qüestionen. Ara els nostres candidats faran les seves propostes en defensa dels drets de les persones, de les famílies, i del conjunt dels pobles de les Espanyes, que, sovint, es qüestionen per part d’aquells que tenen una concepció uniformadora i centralista.

Partit Carlí de Catalunya Els nostres candidats, defensors de la pròpia llibertat sabran respectar l’aliena, i oferiran un joc net, mostrant el seu respecte a cada persona i a cada poble, sense atacs ni insults. El Partit Carlí de Catalunya no entrarà en el joc estratègic ni en les reaccions viscerals d’aquells que tracten d’amagar les seves errades de gestió buscant bocs expiatoris de tota mena, i que aprofiten qualsevol avinentesa per llançar els seus dogmes contra els adversaris. 

Partit Carlí de Catalunya Les candidatures del Partit Carlí de Catalunya mostraran una clara equidistància amb aquella dreta que milita en el pessimisme antropològic, que reconstrueix el catecisme de l’anacrònic i recita la lletania del cataclisme, i d’aquella esquerra, mancada de tota autocrítica, que mai es culpable de res i sempre dóna la culpa als altres.

Partit Carlí de Catalunya Enfront de l’invidualisme, aportarem les solucions comunitàries que exigeix la nostra societat i que sempre han caracteritzat el missatge del carlisme. Per això, els nostres candidats posaran èmfasi en els valors ètics i socials compactats com a virtuts cíviques, per unir els elements de la vida quotidiana i de radicalitat democràtica per construir ponts entre cultures polítiques i sectors de la societat, entre els gèneres i les generacions.

Partit Carlí de Catalunya Els nostres candidats oferiran una imatge de lluita en positiu, sense sembrar odis ni discòrdia, manifestant la seva personalitat i el sentit d’Estat del nostre Partit emmarcat per la concepció d’Autogestió Global, en la qual un altre Món és possible.

Les llistes complertes  

Partit Carlí de Catalunya El Partit Carlí de Catalunya vol agrair el seu compromís a tothom. A les candidates i els candidats, i a tots aquells que s’han quedat fora de les llistes presentades, però que van mostrar la seva disposició a participar-hi. Una disposició que, sens dubte, serà necessària en propers comicis.

Circumscripció

Candidatura al Congrés de Diputats

Candidatura al Senat

Barcelona

1.- Fernando Lucas Zaragoza

2.- Josep Mª Vilarrubias Serarols

3.- Ainara del Hoyo Sánchez

4.- Jaume Campàs Fornols

5.- María Iruña Cormenzana López

6.- Rafael Clapers Carrera

7.- Mª Dolores Casteres Belacortu

8.- Ramon Corominas Cocharrera

9.- Isabel Pilar López Baquedano

10.- Anton Prieto Ruiz

11.- Antonio Gol Roca

12.- Josep Mª Biarnes Perpiñá

13.- Encarnació Corominas Cocharrera

14.- Juan Francisco de Asís Martín de Aguilera Arenales

15.- Ana Porro Gorostiza

16.- Cecilia Cormenzana López

17.- Estefanía Bujanda López de Zubiria

18.- Esther García Alzorriz

19.- Ramón Muruzabal Aldunate

20.- Germán Barandalla Huici

21.- Domingo Madolell Aragonés

22.- Matías Palau Sanahujaç

23.- Beatriz Casteres Belacortu

24.- Manuel Herrera Bravo

25.- Maria del Carmen Hermoso de Mendoza Fernández de Pierola

26.- Abel Ursueguía Sosa

27.- Albert Vancell Pujols

28.- Leona Bernaola Sagarna

29.- Mirari Pico Silanes

30.- Francesc Xavier Carbonell Margenat

31.- Julio Gómez Bahillo

1.- Salvador Gómez de Arteche y Catalina

Supl.- María Purificación Martín Ruiz

Girona

1.- Vicenç Roda Bertran

2.- Macià Palau Broto

3.- Núria López Garcia

4.- Lara León Alba

5.- Elisa Andueza Górriz

6.- Eduard Vidal Mata

1.- Joan Abelló Garcia

Supl.- Asunción Elcid Elcid

 

Lleida

1.- Joan Ramón Nova Creus

2.- Victoria Asurmendi Marcalain

3.- Javier Núñez de Prado Elcid

4.- Maria Carmen Borderas Gaztambide

1.- Domingo Civit Cañellas

Supl. Maria Josefa El Cid El Cid

Tarragona

1.- Hèctor Mir Llorente

2.- Paula Vilar Gil

3.- Hugo Fermín Núñez de Prado El Cid

4.- María Reyes Rodríguez González

5.- Nerea Giménez Blanco

6.- José Manuel Álvarez Eggert

1.- Victor Manuel Cervera Queral

Supl. María Concepción Elcid Elcid

 

©Partit Carlí de Catalunya