Carlisme. Partit Carlí de Catalunya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Correu Català de la Solidaritat

Pels carlins, la solidaritat és un acte de justícia que s’exerceix a favor de les persones i dels pobles. Una acte de justícia social interna dels països, i un acte de justícia internacional entre els diversos pobles de la terra.En aquesta secció volem oferir-vos una visió sintètica de l’estat dels drets humans, internacionalment reconeguts, i de les tasques de suport a la cooperació al desenvolupament arreu el món, i també mostrar la nostra preocupació per la situació de repressió i de penúria econòmica i humana que pateix gairebé la meitat de la població del planeta.(Llegir més)


Oxfam Internacional

Entre el conjunt d’ONGs que actuen de forma seriosa volem destacar, ara, Oxfam Internacional, una família humanitària formada per 13 organitzacions que debaten sobre els temes per assolir un compromís com a grup. A casa nostra, és més coneguda per Intermón, una entitat sorgida de l’agrupació d’antigues missions de l’entorn de la Companyia de Jesús, que ja disposaven d’una experiència gairebé centenària. (Llegir més)


Amnistia Internacional

Darrerament els mitjans de comunicació porten notícies inquietants sobre el que fan algunes ONG amb les aportacions que reben dels seus socis i de donants que actuen de bona fe, confiant en que l’entitat sabrà complir èticament amb les seves finalitats.En aquesta plana de El Correu Català de la Solidaritat us presentarem organitzacions serioses; és a dir, ONGs que, fins a la data, no han tingut cap ombra de la seva honestedat. Ara, us presentem Amnistia Internacional, una organització sobre la qual molts governs han llançat diatribes i han perseguit als seus membres.(Llegir més)


Metges sense Fronteres

L’acció solidària en múltiples ocasions s’ha de realitzar en situacions d’emergències, unes vegades derivades de catàstrofes naturals, altres a conseqüència dels diversos conflictes bèl·lics estesos arreu el món, i algunes més per pandèmies desenvolupades per crisis alimentàries en àrees geogràfiques de la terra.(Llegir més)


Contra la pena de mort

En el camí vers un món més humà, les organitzacions que treballen a favor dels drets humans han obtingut una gran victòria moral.  Aquest 22 de novembre de 2007, la 3a. Comissió de l’Assemblea General de l’ONU ha aprovat una resolució històrica a favor d’una moratòria de la pena de mort en tot el món. (Llegir més)

 

 

©Partit Carlí de Catalunya